Anggun Pramudita - Lirik lagu "Sing Kudu Nduweni"


Anggun Pramudita - Lirik lagu "Sing Kudu Nduweni"

mesti baen kesikso, batin keroso roso
nerimo welas hang sing dikarepno
tangis riko ngiringi waktu arep pisahan
sun sawang iluh riko teretesan

wes lilakno masio ati perih
mergo welas sing kudu nduweni
wes ikhlasno, ojo riko getuni
aran riko selawase jangget nong ati

dudu isun sing welas, dudu isun sing demen
ngelilakno riko ambi wong liyo
mergo wong tuwek riko duwe pilihan liyo
hang lebih pantes dampingi riko

wes lilakno masio ati perih
mergo welas sing kudu nduweni
wes ikhlasno, ojo riko getuni
aran riko selawase jangget nong ati

dudu isun sing welas, dudu isun sing demen
ngelilakno riko ambi wong liyo
mergo wong tuwek riko duwe pilihan liyo
hang lebih pantes dampingi riko

dudu isun sing welas, dudu isun sing demen
ngelilakno riko ambi wong liyo
mergo wong tuwek riko duwe pilihan liyo
hang lebih pantes dampingi riko
hang lebih pantes dampingi riko